Zuivere(nde) luxe: ontdek de Pietra Verstuiver van Phytosun in marmerlook!

Zuivere(nde) luxe: ontdek de Pietra Verstuiver van Phytosun in marmerlook!

Marmer: deze interieurtrend springt eruit in 2019. Duurzaam, minimalistisch, luxueus én  perfect te combineren met de meest verrassende hippe kleurentoetsen in je woning. Pietra, de gloednieuwe verstuiver voor Essentiële Oliën van Phytosun, is een streling voor het oog met uiteraard een hoop voordelen voor je gezondheid. Zo verwent Phytosun je voor iedere mood met het juiste Complex op basis van essentiële oliën. Het gloednieuwe Complex Slaap bezorgt je bijvoorbeeld een deugddoende nachtrust. Het ideale cadeau, voor vrienden of gewoon voor jezelf!

Story image

De natuur als basis

Het nieuwe marmeren jasje van de Pietra Verstuiver is een verwijzing naar de natuur en de Essentiële Oliën waarmee Phytosun je verwent. Maak je keuze uit het gamma van complexen gemaakt van een unieke combinatie van essentiële oliën en voeg heel makkelijk enkele druppels toe aan het waterreservoir. Door de ultrasone trillingen verdampt de verstuiver het aromatische water in alle zachtheid. Terwijl de lucht in de ruimte wordt bevochtigd, ervaar je de heerlijk geurende en weldoende waternevel. Bovendien zorgt de ledverlichting voor nog meer sfeer in huis. Laat de strip automatisch van kleur veranderen of stel je favoriete kleurtje vast in. Extra handig: met de aan/uit-functie kies je om continu te verstuiven, stel je de timer in voor een uur of ga je voor een cyclische verstuiving (30 seconden aan en 30 seconden uit).

Welke sfeer creëer jij?

Een bloemig en fris geurtje voor een energieboost? Of een ontspannende geur om alle stress te laten varen? Jij kiest de sfeer en Phytosun verwent je met het juiste Complex op basis van essentiële oliën. Check ook zeker het gloednieuwe Complex Slaap voor een goede nachtrust.

 - Complex Slaap (NIEUW)- de essentiële oliën van zoete sinaasappel met een rustgevende, houtachtige toets van ceder bezorgen je een heerlijke en deugddoende nachtrust.

 - Complex Zen Sfeer: een sfeer van pure ontspanning en rust in je woon-, slaap- of badkamer? Dat lukt met essentiële oliën van o.a. zoete sinaasappel, citroen en litsea.

- Complex Ademhaling: eerste hulp bij winterkwaaltjes. Deze combinatie van essentiële oliën van o.a. Eucalyptus Radiata, Zilverspar, Citroen en Grove Den, zuivert de ruimte, maakt je luchtwegen vrij en geeft je weerstand een boost.

 - Complex Zuiverend: in de woonkamer, op kantoor of in de auto werkt deze combinatie van Citroen en Eucalyptus Radiata verfrissend, zuiverend én verkwikkend. Ideaal om je concentratie te verbeteren.

Verkoopsinfo:

Phytosun Pietra Verstuiver is verkrijgbaar bij de apotheker voor een aanbevolen verkoopprijs van €59,99.

De Phytosun Complexen zijn verkrijgbaar bij de apotheker voor een aanbevolen verkoopprijs van €12,80.

Over Phytosun

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Phytosun Arôms Essentiële en Plantaardige Oliën van topkwaliteit! Dit in nauwe samenwerking met aromatherapeuten, artsen en apothekers. Het Phytosun Arôms gamma bestaat uit 3 segmenten:

  • Essentiële en Plantaardige Oliën in pure vorm
  • Verstuivers voor Essentiële Oliën
  • Kant-en-klare producten, die een combinatie zijn van Essentiële Oliën en andere natuurlijke ingrediënten.

Kalip’tus by Phytosun Arôms is binnen dit gamma gespecialiseerd in ademhalingsproducten voor jonge kinderen.

Phytosun is onderdeel van het bedrijf Perrigo, de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Perrigo de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.