Weg met die pijnlijke spieren en gewrichten!

Spanning op het werk, te hard gaan op de fitness en temperatuurwisselingen kunnen het je spieren en gewrichten moeilijk maken. Maar niet gevreesd, de nieuwe Phytosun Spieren en Gewrichten Patches met Essentiële Oliën verzachten en verlichten deze vervelende pijn tot wel 8 uur lang. 

Of de intense pijn nu veroorzaakt werd door een lumbago, stijve nek, stijfheid of een andere reden, de verwarmende formule laat je pijn meteen verdwijnen. Daarbovenop kan je de patch zelf op maat knippen. De patches werden bovendien ontworpen om perfect de lichaamsvormen en bewegingen te volgen zodat je gewoon je dagelijkse leven kan hernemen! Zalig toch?

De Phytosun Spieren en Gewrichten Patches zijn verkrijgbaar bij de apotheek voor een aanbevolen verkoopprijs van €16,80 (per 3). 

Over Phytosun

Phytosun voert al 25 jaar onderzoek naar essentiële en plantaardige oliën in samenwerking met artsen en apothekers. Dankzij hun speurwerk in de plantenwereld en leerzame ontmoetingen met ook andere producenten en aromatherapeuten, maakt Phytosun zich een ongeëvenaarde ervaring eigen en selecteert zo de meest kwalitatieve planten om er een puur en actief bestanddeel uit te winnen.