Weg met die pijnlijke spieren en gewrichten!

Spanning op het werk, te hard gaan op de fitness en temperatuurwisselingen kunnen het je spieren en gewrichten moeilijk maken. Maar niet gevreesd, de nieuwe Phytosun Spieren en Gewrichten Patches met Essentiële Oliën verzachten en verlichten deze vervelende pijn tot wel 8 uur lang. 

Of de intense pijn nu veroorzaakt werd door een lumbago, stijve nek, stijfheid of een andere reden, de verwarmende formule laat je pijn meteen verdwijnen. Daarbovenop kan je de patch zelf op maat knippen. De patches werden bovendien ontworpen om perfect de lichaamsvormen en bewegingen te volgen zodat je gewoon je dagelijkse leven kan hernemen! Zalig toch?

De Phytosun Spieren en Gewrichten Patches zijn verkrijgbaar bij de apotheek voor een aanbevolen verkoopprijs van €16,80 (per 3). 

Over Phytosun

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Phytosun Arôms Essentiële en Plantaardige Oliën van topkwaliteit! Dit in nauwe samenwerking met aromatherapeuten, artsen en apothekers. Het Phytosun Arôms gamma bestaat uit 3 segmenten:

  • Essentiële en Plantaardige Oliën in pure vorm
  • Verstuivers voor Essentiële Oliën
  • Kant-en-klare producten, die een combinatie zijn van Essentiële Oliën en andere natuurlijke ingrediënten.

Kalip’tus by Phytosun Arôms is binnen dit gamma gespecialiseerd in ademhalingsproducten voor jonge kinderen.

Phytosun is onderdeel van het bedrijf Perrigo, de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Perrigo de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.