Trotseer de winter!

Dat gure windje dat je ervan weerhoudt even snel langs de bakker te gaan, de donker te trotseren onderweg naar het werk en het mankeren aan een dagelijkse hoeveelheid zonlicht? We kennen het allemaal. Naast de prachtige charme die de winter meebrengt, klagen we ook maar al te graag over het koude weer dat ons steeds dieper in de vermoeidheid doet zakken! 

Een aantal Phytosun Essentiële Oliën en heerlijke me-time in bad doen wonderen! Meng wat douchegel met 3 druppels Ravintsara, 3 druppels Grove den en 2 druppels Rozemarijn. Laat het mengseltje even goed intrekken en voeg het dan toe aan het badwater. TIP: voeg het brouwseltje toe onder de lopende badkraan, zo verspreidt het zich meteen over de hele badkuip.

Loopt je partner er vermoeid bij? Geef hem of haar dan een weldoende massage! Verdun 5 druppels Ravintsara in 5 ml Macadamia olie en masseer de onderrug. Deze massage bestrijdt grote vermoeidheid. 

Alle Phytosun Essentiële en Plantaardige oliën zijn verkrijgbaar bij de apotheek. 

Over Phytosun

Phytosun voert al 25 jaar onderzoek naar essentiële en plantaardige oliën in samenwerking met artsen en apothekers. Dankzij hun speurwerk in de plantenwereld en leerzame ontmoetingen met ook andere producenten en aromatherapeuten, maakt Phytosun zich een ongeëvenaarde ervaring eigen en selecteert zo de meest kwalitatieve planten om er een puur en actief bestanddeel uit te winnen.