Trotseer de winter!

Dat gure windje dat je ervan weerhoudt even snel langs de bakker te gaan, de donker te trotseren onderweg naar het werk en het mankeren aan een dagelijkse hoeveelheid zonlicht? We kennen het allemaal. Naast de prachtige charme die de winter meebrengt, klagen we ook maar al te graag over het koude weer dat ons steeds dieper in de vermoeidheid doet zakken! 

Een aantal Phytosun Essentiële Oliën en heerlijke me-time in bad doen wonderen! Meng wat douchegel met 3 druppels Ravintsara, 3 druppels Grove den en 2 druppels Rozemarijn. Laat het mengseltje even goed intrekken en voeg het dan toe aan het badwater. TIP: voeg het brouwseltje toe onder de lopende badkraan, zo verspreidt het zich meteen over de hele badkuip.

Loopt je partner er vermoeid bij? Geef hem of haar dan een weldoende massage! Verdun 5 druppels Ravintsara in 5 ml Macadamia olie en masseer de onderrug. Deze massage bestrijdt grote vermoeidheid. 

Alle Phytosun Essentiële en Plantaardige oliën zijn verkrijgbaar bij de apotheek. 

Over Phytosun

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Phytosun Arôms Essentiële en Plantaardige Oliën van topkwaliteit! Dit in nauwe samenwerking met aromatherapeuten, artsen en apothekers. Het Phytosun Arôms gamma bestaat uit 3 segmenten:

  • Essentiële en Plantaardige Oliën in pure vorm
  • Verstuivers voor Essentiële Oliën
  • Kant-en-klare producten, die een combinatie zijn van Essentiële Oliën en andere natuurlijke ingrediënten.

Kalip’tus by Phytosun Arôms is binnen dit gamma gespecialiseerd in ademhalingsproducten voor jonge kinderen.

Phytosun is onderdeel van het bedrijf Perrigo, de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Perrigo de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.