Stressvrij reizen

dankzij de easyplug van Phytosun

Reizen moet eigenlijk pure ontspanning zijn, maar vaak gaat het toch gepaard met de nodige stress. Gelukkig maakt de easyplug van Phytosun het eenvoudig om essentiële oliën mee op reis te nemen en op een natuurlijke manier typische reisproblemen op te lossen. 

Op reis met Lavendel Officinalis

In je bagage was geen plek voor de stress van thuis en werk, en ook van je nachtrust geniet je liever zonder piekeren of zorgen. Verstuif in je hotelkamer dus even Lavendel Officinalis om onrust en slapeloosheid tegen te gaan: wie ontspannen is, slaapt gemakkelijker in en slaapt ook dieper, en kan zo de vakantieperiode optimaal benutten om de batterijen weer helemaal op te laden! Gewoon het flesje bevestigen in de Phytosun easyplug, in het stopcontact steken en kiezen hoe lang je wilt verstuiven: de easyplug doet de rest.

Op reis met Citronella van Java

Citronella roept als geen andere geur het gevoel op van zwoele zomeravonden in goed gezelschap: genietend van gezellig samenzijn tot de zon onder gaat. Daarnaast zorgt de essentiële olie ook voor rustige zomernachten op een natuurlijke manier. Even verstuiven met de easyplug, en de frisse geur zet de toon voor een deugddoende en gezonde nachtrust zonder ongewenste bezoekers, en zonder chemische hulpmiddelen.

Bonus tips

  • Gek geurtje op je hotelkamer of last van een beetje heimwee? Verstuif een uurtje je favoriete essentiële olie om je weer helemaal thuis te voelen!
  • Niet zo’n fan van lavendelgeur? Ook de essentiële oliën Bittere Sinaasappel, Mandarijn en Eucalyptus Citroen staan gekend om hun kalmerende eigenschappen.
  • Op cruise of maak je een nachtelijke oversteek op een boot? Essentiële olie van citroen innemen (1 druppel op een broodkorstje of in een lepel honing tot maximaal 6 keer per dag), kan reisziekte verlichten.
  • Iets te hard genoten van een overheerlijk diner, en lig je er wakker van? Pepermunt verstuiven kan spijsverteringsongemakken verlichten!

De Phytosun Easyplug verstuiver is verkrijgbaar bij de apotheker voor een aanbevolen verkoopprijs van €36,95. 

 

Over Phytosun

Phytosun voert al 25 jaar onderzoek naar essentiële en plantaardige oliën in samenwerking met artsen en apothekers. Dankzij hun speurwerk in de plantenwereld en leerzame ontmoetingen met ook andere producenten en aromatherapeuten, maakt Phytosun zich een ongeëvenaarde ervaring eigen en selecteert zo de meest kwalitatieve planten om er een puur en actief bestanddeel uit te winnen.

Contacteer ons
Over Phytosun

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Phytosun Arôms Essentiële en Plantaardige Oliën van topkwaliteit! Dit in nauwe samenwerking met aromatherapeuten, artsen en apothekers. Het Phytosun Arôms gamma bestaat uit 3 segmenten:

  • Essentiële en Plantaardige Oliën in pure vorm
  • Verstuivers voor Essentiële Oliën
  • Kant-en-klare producten, die een combinatie zijn van Essentiële Oliën en andere natuurlijke ingrediënten.

Kalip’tus by Phytosun Arôms is binnen dit gamma gespecialiseerd in ademhalingsproducten voor jonge kinderen.

Phytosun is onderdeel van het bedrijf Perrigo, de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Perrigo de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.