Slaap kindje slaap...

Slaap kindje slaap...

Phytosun lanceert Louise, een verstuiver met Essentiële Oliën voor de allerkleinsten!

Een verstopte neus, vervelende droompjes, onrustige nachten... de nieuwe Louise-verstuiver van Phytosun is de ideale bondgenoot in de strijd tegen kleine kwaaltjes. Hij ziet er niet alleen schattig uit, hij zorgt ook voor een verkwikkende nachtrust voor klein én groot! 

Zit de neus van jouw baby verstopt? Verstuif dan enkele druppeltjes Phytosun Essentiële Olie van ‘Grove Den’. De frisse geur werkt rustgevend en binnen de kortste keren kan je schattebout weer heerlijk vrij ademhalen. Wil je de natuurlijke weerstand van je kindje opbouwen? Voeg dan enkele druppeltjes Phytosun Essentiële Olie van ‘Citroen’ toe.  De kinderkamer ruikt niet alleen heerlijk fris, je baby zal in topvorm zijn om de grote wereld te ontdekken. Slechte droompjes, schrik van dat grote monster onder het bed? Dankzij Phytosun Essentiële Olie van ‘Lavendel Officinalis’ vertoeft jouw oogappel in 1-2-3 in dromenland. ​

Het staat vast: Louise én Essentiële Oliën zullen onze kinderkamers veroveren... en dit in alle veiligheid! Een gouden regel: respecteer de aanbevolen hoeveelheden! 

 

Vanaf 3 maanden tot 1 jaar

3 druppels per verneveling gedurende 30 minuten, voor het slapengaan.

Vanaf 1 jaar tot 3 jaar

5 druppels per verneveling gedurende 30 minuten, voor het slapengaan.

Vanaf 3 jaar tot 6 jaar

7 druppels per verneveling gedurende 30 minuten, voor het slapengaan.

Vanaf 6 jaar

10 druppels per verneveling gedurende 30 minuten, voor het slapengaan. 

 

Over Phytosun

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Phytosun Arôms Essentiële en Plantaardige Oliën van topkwaliteit! Dit in nauwe samenwerking met aromatherapeuten, artsen en apothekers. Het Phytosun Arôms gamma bestaat uit 3 segmenten:

  • Essentiële en Plantaardige Oliën in pure vorm
  • Verstuivers voor Essentiële Oliën
  • Kant-en-klare producten, die een combinatie zijn van Essentiële Oliën en andere natuurlijke ingrediënten.

Kalip’tus by Phytosun Arôms is binnen dit gamma gespecialiseerd in ademhalingsproducten voor jonge kinderen.

Phytosun is onderdeel van het bedrijf Perrigo, de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Perrigo de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.