Slaap kindje slaap...

Slaap kindje slaap...

Phytosun lanceert Louise, een verstuiver met Essentiële Oliën voor de allerkleinsten!

Een verstopte neus, vervelende droompjes, onrustige nachten... de nieuwe Louise-verstuiver van Phytosun is de ideale bondgenoot in de strijd tegen kleine kwaaltjes. Hij ziet er niet alleen schattig uit, hij zorgt ook voor een verkwikkende nachtrust voor klein én groot! 

Zit de neus van jouw baby verstopt? Verstuif dan enkele druppeltjes Phytosun Essentiële Olie van ‘Grove Den’. De frisse geur werkt rustgevend en binnen de kortste keren kan je schattebout weer heerlijk vrij ademhalen. Wil je de natuurlijke weerstand van je kindje opbouwen? Voeg dan enkele druppeltjes Phytosun Essentiële Olie van ‘Citroen’ toe.  De kinderkamer ruikt niet alleen heerlijk fris, je baby zal in topvorm zijn om de grote wereld te ontdekken. Slechte droompjes, schrik van dat grote monster onder het bed? Dankzij Phytosun Essentiële Olie van ‘Lavendel Officinalis’ vertoeft jouw oogappel in 1-2-3 in dromenland. ​

Het staat vast: Louise én Essentiële Oliën zullen onze kinderkamers veroveren... en dit in alle veiligheid! Een gouden regel: respecteer de aanbevolen hoeveelheden! 

 

Vanaf 3 maanden tot 1 jaar

3 druppels per verneveling gedurende 30 minuten, voor het slapengaan.

Vanaf 1 jaar tot 3 jaar

5 druppels per verneveling gedurende 30 minuten, voor het slapengaan.

Vanaf 3 jaar tot 6 jaar

7 druppels per verneveling gedurende 30 minuten, voor het slapengaan.

Vanaf 6 jaar

10 druppels per verneveling gedurende 30 minuten, voor het slapengaan. 

 

Over Phytosun

Phytosun voert al 25 jaar onderzoek naar essentiële en plantaardige oliën in samenwerking met artsen en apothekers. Dankzij hun speurwerk in de plantenwereld en leerzame ontmoetingen met ook andere producenten en aromatherapeuten, maakt Phytosun zich een ongeëvenaarde ervaring eigen en selecteert zo de meest kwalitatieve planten om er een puur en actief bestanddeel uit te winnen.