Phytosun als bondgenoot tijdens de warme zomermaanden

Phytosun als bondgenoot tijdens de warme zomermaanden

Met het komende zomerweer willen wij maar al te graag genieten van die warme en zonnige temperaturen. Maar jammer genoeg brengt dit ook wat ongedierte met zich mee; muggen, spinnen, wespen, ... noem maar op! Begint het al te jeuken?

Beter voorkomen dan krabben!

Heb jij je al eens afgevraagd waarom een muggenbeet zo jeukt? Tijdens het steken spuiten muggen een beetje speeksel met antistollingsmiddel in je huid, jammer genoeg zijn wij hieraan allergisch, waardoor het wondje opzwelt en jeukt. En krabben, wat natuurlijk een normale reactie is, maakt een muggenbeet alleen nog erger. Daarom is voorkomen dus de beste oplossing.

Met de nieuwste Phytosun Roll’on Anti-Insecten houd je die vervelende zoemende vijanden op afstand. Deze formule biedt 8 uur bescherming en bevat geen DEET, maar het natuurlijke ingrediënt Citrodiol, een erkende biocide dat van nature aanwezig is in de essentiële olie van Eucalyptus citroen. Daarnaast bevat het product ook nog Essentiële Olie van Citronella, Lavendel & Geranium, geuren waar muggen niet van houden, en die bovendien de huid verzorgen!

Story image

Verkrijgbaar bij de (online) apotheek voor een aanbevolen verkoopprijs: €11,95

Gestoken en wat nu?

We weten allemaal hoe moeilijk het is om van een muggenbeet af te blijven. Phytosun Gel Insectenbeten smelt onmiddellijk op je huid en heeft een verzachtend en verkoelend effect om het ongemak van insectenbeten te kalmeren. Het compacte formaat is daarnaast ideaal om mee op reis te nemen! Deze verzachtende gel en bevat Essentiële Oliën zoals Lavendel Officinalis, Tijm linalol & Pepermunt voor onmiddellijke verzachting en verfrissing.

Story image

 Verkrijgbaar bij de (online) apotheek voor een aanbevolen verkoopprijs: €8,95

Over Phytosun

Phytosun voert al 25 jaar onderzoek naar essentiële en plantaardige oliën in samenwerking met artsen en apothekers. Dankzij hun speurwerk in de plantenwereld en leerzame ontmoetingen met ook andere producenten en aromatherapeuten, maakt Phytosun zich een ongeëvenaarde ervaring eigen en selecteert zo de meest kwalitatieve planten om er een puur en actief bestanddeel uit te winnen.