Laat je kleintje zalig wegdromen met de Little Dreamer!

van Kalip'tus

 

Dit najaar komt Kalip’tus by Phytosun Arôms met een gloednieuwe verstuiver voor Essentiële Oliën: de Little Dreamer, zowel nachtlampje als verstuiver in één schattig bolletje. Met een verhaaltje erbij wordt slapengaan nu nog leuker!

Als slapengaan een ontspannend ritueel wordt…

Is je kleintje verkouden of heeft het problemen met slapen? Little Dreamer to the rescue: deze schattige verstuiver vernevelt Essentiële Oliën in alle zachtheid, om je kindje te helpen makkelijker adem te halen, of om tot rust te komen dankzij de aangename geur van Essentiële Oliën. Daarnaast kan de Little Dreamer verstuiver ook dienen als nachtlampje zodat kleintjes niet meer bang hoeven te zijn. Het zachte licht, dat van kleur verandert, helpt hen rustig worden.

Maar de Little Dreamer kan ook in de woonkamer of in de slaapkamer van mama & papa gebruikt worden. Want naast het schattige kapje met kindermotief, heeft de Little Dreamer ook een neutraal wit kapje, waardoor de verstuiver van schattig naar stijlvol gaat!

 

Essentiële Oliën,100% kidsproof!

Phytosun heeft 4 Essentiële Oliën in zijn gamma die veilig zijn in gebruik voor de jongste onder ons. Hun heilzame eigenschappen helpen om op een natuurlijke manier de neus en luchtwegen vrij te maken, te verfrissen en ervoor te zorgen dat kinderen zich helemaal op hun gemak voelen. Deze Essentiële Oliën zijn 100% zuiver en natuurlijk, biologisch, en van de hoogste kwaliteit.  

Voor de allerkleinsten (vanaf 3 maanden):

  • Om de weerstand te verhogen: combineer Citroen & Grove den, een halfuurtje voor het slapengaan.
  • Voor een zachte nachtrust: combineer Lavendel officinalis en Mandarijn, een halfuurtje voor het slapengaan.

 

Naast de pure Essentiële Oliën die kunnen gebruikt worden in de verstuiver, is er ook de Kalip’tus Lotion. Deze aromatherapeutische synergie van 12 Essentiële Oliën verzacht de luchtwegen en zorgt voor een vrije ademhaling. Hij kan ook preventief gebruikt worden om de natuurlijke weerstand te verhogen of om de lucht in de slaap- en andere kamers te helpen zuiveren. Deze mix van Oliën mag in de Little Dreamer verneveld worden vanaf 1 jaar.

Met de Little Dreamer wordt slapengaan vanaf nu het leukste ritueel van de dag. Geef het schattige, lichtgevende bolletje een leuke naam en vergeet het verhaaltje niet! Je ukkepuk zal slapen als een roos…

Aanbevolen verkoopprijs: €43.99. Verkrijgbaar in de (online) apotheek en parapharmacie. 

Lees steeds goed de bijsluiter. Vraag indien nodig meer info bij uw apotheek of via phytosun.be en overschrijd het aantal aanbevolen druppeltjes voor jonge kinderen niet.

 

Charlotte van Bladel oSérieux! PR agency

 

 

Over Phytosun

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Phytosun Arôms Essentiële en Plantaardige Oliën van topkwaliteit! Dit in nauwe samenwerking met aromatherapeuten, artsen en apothekers. Het Phytosun Arôms gamma bestaat uit 3 segmenten:

  • Essentiële en Plantaardige Oliën in pure vorm
  • Verstuivers voor Essentiële Oliën
  • Kant-en-klare producten, die een combinatie zijn van Essentiële Oliën en andere natuurlijke ingrediënten.

Kalip’tus by Phytosun Arôms is binnen dit gamma gespecialiseerd in ademhalingsproducten voor jonge kinderen.

Phytosun is onderdeel van het bedrijf Perrigo, de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Perrigo de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.