How to take care of your skin: Phytosun Plantaardige Oliën

Vakantie, dat is toch het allerleukste dat er bestaat?! Zon, zee, ontspanning,.. wij dromen er alvast weer over weg! Helemaal uitgerust? Perfect! Maar na al die zon is het onze huid die nood heeft aan rust en verzorging. En laat dat nu juist zijn waar de Plantaardige Oliën van Phytosun het beste in zijn! 

De Plantaardige Oliën van Phytosun bieden een 100% natuurlijke verzorging en kunnen worden gebruikt als gezichts-, massage-, bad- of haarolie. Hier enkele nieuwe varianten in de kijker:

  • De Plantaardige Olie ‘Muskaatroos’ werkt regenererend en is dus perfect om de huid te hydrateren na een dagje zonnebaden. Bovendien verzacht ze rimpels, striemen en littekens en zorgt ze zo voor een mooie, gezonde en glanzende huid.
  • Voelt je huid droog of geïrriteerd aan? Dan is de Plantaardige Olie ‘Zoete Amandel’ degene die je zoekt. Deze heerlijk geurende olie is geschikt voor alle huidtypes en heeft een drievoudige werking (kalmeert, voedt en verzacht). Bovendien krijgt ook een verouderende huid met deze olie een nieuwe boost.
  • De Plantaardige Olie ‘Jojoba’ is perfect voor een droge of vette huid die af en toe gepaard gaat met de zomerdagen. Jojoba brengt de talgafscheiding van de huid namelijk terug in evenwicht en zorgt voor een satijnglans op je huid en haar.  

 

Zin om je eigen schoonheidsspecialiste te zijn?

Maak je eigen cosmeticaproducten door in de Plantaardige Olie enkele druppels Essentiële olie te vermengen.

Het perfecte haarmasker? Meng 50 druppels geurende Geranium en 20 druppels Ylang-Ylang in 20 ml Jojoba-olie. Breng het mengsel aan op het haar, laat het gedurende 30 minuten inwerken en spoel vervolgens uit met zachte shampoo.

In desperate need of een ontgiftende massage? Meng 3 druppels muskaatroosolie en 10 druppels lavendel Officinalis in 10 ml Zoete Amandelolie.

Een wondermiddeltje tegen buikstriemen? Meng 30 ml Macadamia-olie en 20 ml muskaatroosolie. Voeg hier 15 druppels Helichrysum, 15 druppels Cistus, 20 druppels Geranium en 10 druppels Lavendel Abrialis aan toe en vermeng het geheel.

Met deze Plantaardige Oliën van Phytosun sluit je de zomer af met een gezonde huid en ga je helemaal beschermd de herfst in! 

Over Phytosun

Phytosun voert al 25 jaar onderzoek naar essentiële en plantaardige oliën in samenwerking met artsen en apothekers. Dankzij hun speurwerk in de plantenwereld en leerzame ontmoetingen met ook andere producenten en aromatherapeuten, maakt Phytosun zich een ongeëvenaarde ervaring eigen en selecteert zo de meest kwalitatieve planten om er een puur en actief bestanddeel uit te winnen.