Geuren en kleuren, sterker dan ooit.

Geuren en kleuren, sterker dan ooit.

Dinsdag 4 oktober 2016 — Dat heerlijke geuren bepalend zijn voor onze stemming, is niets nieuws. De geur van Citroen verfrist de lucht, een vleugje Lavendel officinalis doet wonderen voor je slaap en Eucalyptus radiata staat gekend om zijn positieve invloed op het ademhalingssysteem. Wat als we al deze positieve eigenschappen van geur samenbrengen en verspreiden binnen in ons huis? 

 

Maak kennis met de nieuwe Phytosun Victoria verstuiver.  Deze verstuiver is uitgerust met een ultrasoon diffusiesysteem dat de Essentiële oliën in alle zachtheid verspreidt.  Het creëert niet alleen een heerlijke sfeer, maar helpt ook nog eens bij de bevochtiging van de lucht.

Op zoek naar nieuwe geurtjes, nieuwe combinaties, maar geen inspiratie? Geen nood Phytosun lanceert vier nieuwe complexen van verschillende Essentiële oliën; Zen sfeer, Provence, Spa en Bloeiend bos! Makkelijk én o’ zo heerlijk! 

Een mooie extra? Dankzij de slimme LED-verlichting verandert de verstuiver automatisch van kleur. Dit zorgt op zijn beurt voor een extra sfeertje in huis! Fan van één kleur? Dan kan je de verstuiver ook vastzetten op jouw favoriete kleur!

De Victoria verstuiver is vanaf oktober verkrijgbaar bij de apotheker voor een aanbevolen verkoopprijs van €56,95. De complexen zijn verkrijgbaar voor €11,95.