Geuren en kleuren, sterker dan ooit.

Geuren en kleuren, sterker dan ooit.

Dat heerlijke geuren bepalend zijn voor onze stemming, is niets nieuws. De geur van Citroen verfrist de lucht, een vleugje Lavendel officinalis doet wonderen voor je slaap en Eucalyptus radiata staat gekend om zijn positieve invloed op het ademhalingssysteem. Wat als we al deze positieve eigenschappen van geur samenbrengen en verspreiden binnen in ons huis? 

 

Maak kennis met de nieuwe Phytosun Victoria verstuiver.  Deze verstuiver is uitgerust met een ultrasoon diffusiesysteem dat de Essentiële oliën in alle zachtheid verspreidt.  Het creëert niet alleen een heerlijke sfeer, maar helpt ook nog eens bij de bevochtiging van de lucht.

Op zoek naar nieuwe geurtjes, nieuwe combinaties, maar geen inspiratie? Geen nood Phytosun lanceert vier nieuwe complexen van verschillende Essentiële oliën; Zen sfeer, Provence, Spa en Bloeiend bos! Makkelijk én o’ zo heerlijk! 

Een mooie extra? Dankzij de slimme LED-verlichting verandert de verstuiver automatisch van kleur. Dit zorgt op zijn beurt voor een extra sfeertje in huis! Fan van één kleur? Dan kan je de verstuiver ook vastzetten op jouw favoriete kleur!

De Victoria verstuiver is vanaf oktober verkrijgbaar bij de apotheker voor een aanbevolen verkoopprijs van €56,95. De complexen zijn verkrijgbaar voor €11,95. 

 

 

Over Phytosun

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Phytosun Arôms Essentiële en Plantaardige Oliën van topkwaliteit! Dit in nauwe samenwerking met aromatherapeuten, artsen en apothekers. Het Phytosun Arôms gamma bestaat uit 3 segmenten:

  • Essentiële en Plantaardige Oliën in pure vorm
  • Verstuivers voor Essentiële Oliën
  • Kant-en-klare producten, die een combinatie zijn van Essentiële Oliën en andere natuurlijke ingrediënten.

Kalip’tus by Phytosun Arôms is binnen dit gamma gespecialiseerd in ademhalingsproducten voor jonge kinderen.

Phytosun is onderdeel van het bedrijf Perrigo, de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Perrigo de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.