Een fantastisch (geurend) eindejaar met Phytosun

Heerlijk toch hoe een geur je kan vervoeren naar fijne tijden? Zoals de zoete lucht van zilverspar je meeneemt naar de kerstdagen uit je jeugd. Zo weet Phytosun het tijdens de donkere winterdagen buiten, binnen extra knus te maken. Met naast flikkerende lichtjes in de kerstboom, de geur van pure gezelligheid. In de vorm van geurstokjes of een verstuiver, maar allebei met een aroma dat samengesteld is uit 100% essentiële oliën en dus geen synthetisch parfum bevat. Ideaal voor je eigen gezellige thuis, maar ook als (h)eerlijk geurend cadeautje onder de kerstboom. 

  • Phytosun ‘Silver Moments’ Geurstokjes voor een subtiele geurcreatie: met de zoete, houterige geur van Zilverspar, versterkt met een pittige noot van Cederhout en een fruitige toets van Zwarte spar. Aanbevolen verkoopprijs: € 14,95. In limited edition voor eindejaar.

  • Phytosun ‘Nevado’ Verstuiver: voeg enkele druppels essentiële olie toe aan het waterreservoir en de verstuiver verdampt het aromatische water met behulp van ultrasone trillingen. De nevel bevochtigt de lucht én doet de ruimte heerlijk geuren. Tegelijkertijd straalt de LED-strip een warme kleur uit voor extra sfeer in huis. Aanbevolen verkoopprijs: € 54,95.

  • Starterspakket ‘Winter’ met Eucalyptus radiata, Ravintsara en (gratis) Grove den. Aanbevolen verkoopprijs: € 16,90.

  • Starterspakket ‘Relax’ met Ylang-ylang, Bittere sinaas en (gratis) Lavendel abrialis. Aanbevolen verkoopprijs: € 18,90.

Over Phytosun: de essentiële oliën van Phytosun zijn 100% natuurlijk en niet verdund en schenken het beste van wat planten aan aromatische waarden te bieden hebben. Zo kan je dankzij aromatherapie de lucht zuiveren en een ontspannen sfeer creëren, en zelfs kwaaltjes helpen voorkomen en aanpakken.

Meer info via www.phytosun.be.

 

Contacteer ons
Over Phytosun

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Phytosun Arôms Essentiële en Plantaardige Oliën van topkwaliteit! Dit in nauwe samenwerking met aromatherapeuten, artsen en apothekers. Het Phytosun Arôms gamma bestaat uit 3 segmenten:

  • Essentiële en Plantaardige Oliën in pure vorm
  • Verstuivers voor Essentiële Oliën
  • Kant-en-klare producten, die een combinatie zijn van Essentiële Oliën en andere natuurlijke ingrediënten.

Kalip’tus by Phytosun Arôms is binnen dit gamma gespecialiseerd in ademhalingsproducten voor jonge kinderen.

Phytosun is onderdeel van het bedrijf Perrigo, de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Perrigo de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.