Een fantastisch (geurend) eindejaar met Phytosun

Heerlijk toch hoe een geur je kan vervoeren naar fijne tijden? Zoals de zoete lucht van zilverspar je meeneemt naar de kerstdagen uit je jeugd. Zo weet Phytosun het tijdens de donkere winterdagen buiten, binnen extra knus te maken. Met naast flikkerende lichtjes in de kerstboom, de geur van pure gezelligheid. In de vorm van geurstokjes of een verstuiver, maar allebei met een aroma dat samengesteld is uit 100% essentiële oliën en dus geen synthetisch parfum bevat. Ideaal voor je eigen gezellige thuis, maar ook als (h)eerlijk geurend cadeautje onder de kerstboom. 

  • Phytosun ‘Silver Moments’ Geurstokjes voor een subtiele geurcreatie: met de zoete, houterige geur van Zilverspar, versterkt met een pittige noot van Cederhout en een fruitige toets van Zwarte spar. Aanbevolen verkoopprijs: € 14,95. In limited edition voor eindejaar.

  • Phytosun ‘Nevado’ Verstuiver: voeg enkele druppels essentiële olie toe aan het waterreservoir en de verstuiver verdampt het aromatische water met behulp van ultrasone trillingen. De nevel bevochtigt de lucht én doet de ruimte heerlijk geuren. Tegelijkertijd straalt de LED-strip een warme kleur uit voor extra sfeer in huis. Aanbevolen verkoopprijs: € 54,95.

  • Starterspakket ‘Winter’ met Eucalyptus radiata, Ravintsara en (gratis) Grove den. Aanbevolen verkoopprijs: € 16,90.

  • Starterspakket ‘Relax’ met Ylang-ylang, Bittere sinaas en (gratis) Lavendel abrialis. Aanbevolen verkoopprijs: € 18,90.

Over Phytosun: de essentiële oliën van Phytosun zijn 100% natuurlijk en niet verdund en schenken het beste van wat planten aan aromatische waarden te bieden hebben. Zo kan je dankzij aromatherapie de lucht zuiveren en een ontspannen sfeer creëren, en zelfs kwaaltjes helpen voorkomen en aanpakken.

Meer info via www.phytosun.be.

 

Contacteer ons
Over Phytosun

Phytosun voert al 25 jaar onderzoek naar essentiële en plantaardige oliën in samenwerking met artsen en apothekers. Dankzij hun speurwerk in de plantenwereld en leerzame ontmoetingen met ook andere producenten en aromatherapeuten, maakt Phytosun zich een ongeëvenaarde ervaring eigen en selecteert zo de meest kwalitatieve planten om er een puur en actief bestanddeel uit te winnen.