Breng de lente binnen in je huis met de Phytosun Easyplug verstuiver!

Breng de lente binnen in je huis met de Phytosun Easyplug verstuiver!

De vogeltjes fluiten en het zonnetje komt weer af en toe piepen en wat is er dan leuker dan in een fris, proper en lekker geurend huis vrienden en familie te ontvangen? 

Of het nu is om de lucht te zuiveren, slechte geurtjes weg te nemen of een ontspannende sfeer te creëren, met de Easyplug verstuiver van Phytosun laat je in no time je huis terug herleven! Je kan hem in alle kamers van het huis, op kantoor of op vakantie gebruiken. De verstuiver is uitgerust met een ultrasoon diffusiesysteem waardoor hij in alle zachtheid Essentiële Oliën of Complexen kan verstuiven. Met de timer en automatische stopfunctie hoef je je geen zorgen te maken, het gaat gewoon vanzelf! Gewoon inpluggen in het stopcontact, een flesje Essentiële Olie of Complex indraaien en you are ready to go! 

De Phytosun Easyplug verstuiver is verkrijgbaar bij de apotheker voor een aanbevolen verkoopprijs van €36,95. 

 

Over Phytosun

Phytosun voert al 25 jaar onderzoek naar essentiële en plantaardige oliën in samenwerking met artsen en apothekers. Dankzij hun speurwerk in de plantenwereld en leerzame ontmoetingen met ook andere producenten en aromatherapeuten, maakt Phytosun zich een ongeëvenaarde ervaring eigen en selecteert zo de meest kwalitatieve planten om er een puur en actief bestanddeel uit te winnen.