Breng de lente binnen in je huis met de Phytosun Easyplug verstuiver!

Breng de lente binnen in je huis met de Phytosun Easyplug verstuiver!

De vogeltjes fluiten en het zonnetje komt weer af en toe piepen en wat is er dan leuker dan in een fris, proper en lekker geurend huis vrienden en familie te ontvangen? 

Of het nu is om de lucht te zuiveren, slechte geurtjes weg te nemen of een ontspannende sfeer te creëren, met de Easyplug verstuiver van Phytosun laat je in no time je huis terug herleven! Je kan hem in alle kamers van het huis, op kantoor of op vakantie gebruiken. De verstuiver is uitgerust met een ultrasoon diffusiesysteem waardoor hij in alle zachtheid Essentiële Oliën of Complexen kan verstuiven. Met de timer en automatische stopfunctie hoef je je geen zorgen te maken, het gaat gewoon vanzelf! Gewoon inpluggen in het stopcontact, een flesje Essentiële Olie of Complex indraaien en you are ready to go! 

De Phytosun Easyplug verstuiver is verkrijgbaar bij de apotheker voor een aanbevolen verkoopprijs van €36,95. 

 

Over Phytosun

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Phytosun Arôms Essentiële en Plantaardige Oliën van topkwaliteit! Dit in nauwe samenwerking met aromatherapeuten, artsen en apothekers. Het Phytosun Arôms gamma bestaat uit 3 segmenten:

  • Essentiële en Plantaardige Oliën in pure vorm
  • Verstuivers voor Essentiële Oliën
  • Kant-en-klare producten, die een combinatie zijn van Essentiële Oliën en andere natuurlijke ingrediënten.

Kalip’tus by Phytosun Arôms is binnen dit gamma gespecialiseerd in ademhalingsproducten voor jonge kinderen.

Phytosun is onderdeel van het bedrijf Perrigo, de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Perrigo de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.