Aloha Phytosun!

Aloha Hawai! Aloha Mauna! Mauna is het Hawaïaanse woord voor 'vulkaan' en tegelijk de naam van de splinternieuwe Phytosun verstuiver. De warme en gezellige houtlookverstuiver bootst de vorm van een vulkaan na en in combinatie met beige marmer en matgouden metalen ring zorgt het voor een gesofisticeerde look. Breng gezelligheid en warmte met een vleugje exotiek in huis met deze trendy verstuiver.

Story image

Aromatherapie bestaat al eeuwenlang, maar toch grijpen steeds meer en meer mensen naar deze aloude techniek om hun gezondheid en welzijn te stimuleren. Het is een bijzonder eenvoudige manier om even te ontspannen na een drukke werkdag, de nodige positieve energie op te doen voor een spannende examendag of ’s avonds heerlijk ontspannen in slaap te vallen. En goed nieuws voor liefhebbers van design! Met Mauna lanceert Phytosun een perfect samenspel van gezondheid én design in een eigentijdse diffuser.

Functioneel design

De Mauna verstuiver is uitgerust met een ultrasoon diffusiesysteem en heel makkelijk te gebruiken. Vul je diffuser met water, voeg een paar druppels van je favoriete etherische olie toe en zet de diffuser aan. Al na enkele minuten kan je genieten van de weldaden van jouw favoriete olie. Kies voor lavendel of vanillegeuren als je wil ontspannen of even mediteren.  Voor Niaouli als je een vervelende verkoudheid voelt opkomen. Desinfecteer je slaapkamer met Ravintsara, etherische olie met antibacteriële eigenschappen. Efficiënt én heerlijk geurend, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën en luchtverontreinigende stoffen. Heb je liever een mix van Essentiële Oliën om voluit van al hun eigenschappen te kunnen genieten? Ook daar heeft Phytosun aan gedacht. De Complexen voor verstuiving zijn een unieke combinatie van Essentiële Oliën om de gewenste sfeer in huis te creëren: ontdek bijvoorbeeld het Complex Zen, het Complex Slaap, het Complex Zuiverend of het Complex Ademhaling

En dankzij de LED-verlichting creëer je een waar wellness gevoel in huis. Je kan kiezen om de LED verlichting vast te zetten op 1 kleur, de warme kleuren te laten roderen of om te verstuiven zonder verlichting. En dankzij de slimme timer, bepaal je zelf hoe lang je verstuift.

Verkoopsinfo:

Phytosun MAUNA Verstuiver is verkrijgbaar bij de (online) apotheker voor een aanbevolen verkoopprijs van €62,99.

 

Over Phytosun

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Phytosun Arôms Essentiële en Plantaardige Oliën van topkwaliteit! Dit in nauwe samenwerking met aromatherapeuten, artsen en apothekers. Het Phytosun Arôms gamma bestaat uit 3 segmenten:

  • Essentiële en Plantaardige Oliën in pure vorm
  • Verstuivers voor Essentiële Oliën
  • Kant-en-klare producten, die een combinatie zijn van Essentiële Oliën en andere natuurlijke ingrediënten.

Kalip’tus by Phytosun Arôms is binnen dit gamma gespecialiseerd in ademhalingsproducten voor jonge kinderen.

Phytosun is onderdeel van het bedrijf Perrigo, de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Perrigo de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.