All we need is ... zuivere lucht

All we need is ... zuivere lucht

Een volledige doos tissues, meer dan de toegelaten dosis antiallergische pilletjes en opgezwollen ogen. Ja, zo zag onze ochtend er ook uit. De pollenconcentratie is hoog en jammer genoeg moeten we ons daarom deze zomer achter gesloten deuren en ramen verstoppen. Of toch niet? 

We hebben de hele winter binnen gezeten, ook de lente bracht al wat donkere dagen mee en nu het zonnetje eindelijk begint te schijnen hebben wij weer last van die vervelende hooikoorts. Wat we nodig hebben? zuivere lucht en een heerlijke opfrisbeurt. Daarom wordt de Phytosun omgevingsspray ´Zuiver´ onze allerbeste vriend. Deze spray kan namelijk heel wat symptomen van hooikoorts doen bedaren. Gedaan met niezen en die vervelende verstopte neus.

Verstuif de spray meerdere malen per dag in iedere hoek van de kamer en feel the difference! Het handige formaat neem je trouwens ook makkelijk mee in je handtas of rugzak. Zo kan je zelfs in de auto of op kantoor genieten van zuivere lucht. 

 

De Phytosun omgevingsspray ´Zuiver´ is verkrijgbaar in de apotheek voor €22,90

 

Over Phytosun

Phytosun voert al 25 jaar onderzoek naar essentiële en plantaardige oliën in samenwerking met artsen en apothekers. Dankzij hun speurwerk in de plantenwereld en leerzame ontmoetingen met ook andere producenten en aromatherapeuten, maakt Phytosun zich een ongeëvenaarde ervaring eigen en selecteert zo de meest kwalitatieve planten om er een puur en actief bestanddeel uit te winnen.