All we need is ... zuivere lucht

All we need is ... zuivere lucht

Een volledige doos tissues, meer dan de toegelaten dosis antiallergische pilletjes en opgezwollen ogen. Ja, zo zag onze ochtend er ook uit. De pollenconcentratie is hoog en jammer genoeg moeten we ons daarom deze zomer achter gesloten deuren en ramen verstoppen. Of toch niet? 

We hebben de hele winter binnen gezeten, ook de lente bracht al wat donkere dagen mee en nu het zonnetje eindelijk begint te schijnen hebben wij weer last van die vervelende hooikoorts. Wat we nodig hebben? zuivere lucht en een heerlijke opfrisbeurt. Daarom wordt de Phytosun omgevingsspray ´Zuiver´ onze allerbeste vriend. Deze spray kan namelijk heel wat symptomen van hooikoorts doen bedaren. Gedaan met niezen en die vervelende verstopte neus.

Verstuif de spray meerdere malen per dag in iedere hoek van de kamer en feel the difference! Het handige formaat neem je trouwens ook makkelijk mee in je handtas of rugzak. Zo kan je zelfs in de auto of op kantoor genieten van zuivere lucht. 

 

De Phytosun omgevingsspray ´Zuiver´ is verkrijgbaar in de apotheek voor €22,90

 

Over Phytosun

Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Phytosun Arôms Essentiële en Plantaardige Oliën van topkwaliteit! Dit in nauwe samenwerking met aromatherapeuten, artsen en apothekers. Het Phytosun Arôms gamma bestaat uit 3 segmenten:

  • Essentiële en Plantaardige Oliën in pure vorm
  • Verstuivers voor Essentiële Oliën
  • Kant-en-klare producten, die een combinatie zijn van Essentiële Oliën en andere natuurlijke ingrediënten.

Kalip’tus by Phytosun Arôms is binnen dit gamma gespecialiseerd in ademhalingsproducten voor jonge kinderen.

Phytosun is onderdeel van het bedrijf Perrigo, de specialist in voorschriftvrije geneesmiddelen, verzorgings- en gezondheidsproducten die de consument bij de apotheek kan verkrijgen zonder doktersvoorschrift (Over-The-Counter/OTC). Met haar innovatieve kwaliteitsproducten wil Perrigo de consument de mogelijkheid bieden om een gezonde levensstijl na te streven en een beter gevoel van welzijn te ervan.